Also visit

C-GROEP INTRO: Samen (s)maken we het verschil

Groeien en vernieuwen om aan al uw wensen te voldoen. Dat is de strategie waar C-GROEP in Hasselt al jaren keihard aan werkt.
Voor elke gelegenheid bieden wij u een kwalitatief totaalconcept op maat, en dat op verschillende locaties.
Een hartelijk ontbijt, een intiem diner voor twee, een bedrijfslunch of familiefeest, een overnachting in een penthouse... C-GROEP neemt uw wensen ter harte.
Ontdek onze acht food concepten:

ATELIER V: Uw event, Onze zorg

ATERLIER V

Uw event wordt wat het verdient: een geslaagd totaalconcept met een feilloze organisatie waar iedereen nog over napraat. Op één van onze locaties of bij u aan huis.
www.atelierv.be

THE CENTURY, verrassend veelzijdig!

THE CENTURY

Net op de hoek van één van de leukste winkelstraten aan de kleine ring van Hasselt, de hoofdstad van Limburg, vind je het trendy hotel en eetcafé THE CENTURY. THE CENTURY is meer dan zo maar een goed gelegen hotel in de stad, het is een hippe place-to-be voor de Hasselaren. Op het verwarmde zonneterras van het Grand Café is het altijd gezellig druk en de sfeer is er als die van een Parijse brasserie.
www.thecentury.be

CORDA.LATTE: Sterke Starter

CORDA.LATTE

De creatieve omgeving om uw dag sterk te starten. Online bestellen en ter plaatse leveren zijn onze creatieve partners van dienst.
(Corda Campus, Hasselt)
www.cordalatte.be

CORDA.CUISINE: Verser dan vers

CORDA.CUISINE

Het zelfbedieningsrestaurant waar een culinaire wandeling tegelijk ontspannend en inspirerend is. Uw dagelijkse lunch: puur en eerlijk, verser dan vers.
(Corda Campus, Hasselt) www.cordacuisine.be

CRUDO: The Italian Way

CRUDO

Het pure, authentieke karakter van de Italiaanse keuken. The Italian Way, waar het goed om leven is.
(Trichterheideweg, Hasselt) www.restocrudo.be

HASSOTEL (met Etage en De Club): Genieten in stijl

HASSOTEL

Het stukje Hasselt waar luxueuze kamers, eigentijdse gastronomie en genieten in stijl de norm zijn.
(Sint-Jozefsstraat 10, Hasselt)
www.hassotel.be

C.BAR: Gezellig naborrelen

C.BAR

De bekende bar in het centrum van Hasselt waar inspanning omgezet wordt in ontspanning. Gezellig naborrelen op het succes van de dag.
(Leopoldplein 8, Hasselt)
www.c-bar.be

BAR BOUFFE

BAR BOUFFE

In de ziekenhuizen van Jessa Hasselt en ZOL Genk bevinden zich de gezellige brasserieën van Bar Bouffe. Patiënten, bezoekers en personeelsleden kunnen genieten van een snelle hap of heerlijk tafelen. We besteden dan ook de grootste zorg om u zo'n aangenaam mogelijke beleving te serveren in een gezellige en warme omgeving.
www.barbouffe.be